OMPELIJAN PÄIVÄKIRJA 2016 - PIKAKUVIA PÄIVÄN TUOTANNOSTA JA PIKKUASIAA

Vie hiiri kuvien päälle saadaksesi mahdolliset kuvatekstit näkyviin.

Joidenkin kuvien linkit voivat olla vanhentuneet, olen esim. voinut poistaa tilaamosta tuotteen, johon kuvan linkki johtaa.

 

26.12.2016

Tarjoushameita ja -pöksyjä on lisää valmiina tilaamossa. TARJOUSPÖKSYT  TARJOUSHAMEET

 

 

26.12.2016

Tänään valmistui muutama tarjoushame varastoon. Löydät ne TILAAMOSTA

 

 

25.12.2016

Häärään varttu verstaalla puuhaamassa pöksyjä, housuja ja hameita tarjolle erityisen edullisin hinnoin. Muutamat pillipöksyt 7e loppuunleikatuista materiaaleista on ny tilattavissa tilaamossa.

Leikkaan loppupätkistä suurimmat koot, mitä niistä saa. Valmiina onkin hajakappaleita 6XL asti.

 

 

 

06.12.2016

Jopas on aikaa vierähtänyt kiireessä. Joulun aikaan aion tehdä tosi edullisia pillipöksyjä. 7 e on edullisin hinta. Niitä on jo tarjolla tilaamossa ja lisää tulee erilaisista neuloksista, kunhan saan jouluksi-tilaukset ommeltua. Katso TILAAMO.

 

 

 

04.09.2016

Pitkästä aikaa näppäsin kuvan aherruksen lomassa.Tein Jormalle myyntiin pienet sarjat 1-taskupöksyjä sekoiteneuloksesta, joka sisältänee polyesteriä ja puuvillaa + ehkä jotain muuta ainesta.  Vihreän leikkasin loppuun M - 4XL yhdet kappaleet, samoin yhdet ruskeasta S - 3XL. Pöksyjen pituus on mittataulukko - 5 cm. Vyötäröllä on kapea kuminauha, joka riittää pulleammankin vatsan ympärille. Kuvassa kuminauhat on solmulla lyhennetty maximipituudestaan. Ruskeaa neulosta on jäljellä vielä neljiin pöksyihin. Kun näitä on näin vähän, en laita niitä tilaamoon. Jos haluat tällaiset pöksyt, soita tai tilaa palautelomakkeella tai tilaamon vapaa-tilauksella. saatuamme tilauksesi tarkistamme, että pöksyt ovat tallella. Tarjoushinta on 17e ja postitus kirjeessä 4,80e. Voit myös hakea housut varttu puodista tai liikkuvasta  kaupastamme.

 

 

 

16.07.2016

Sitä vaan en voi lakata ihmettelemästä, että asiakkaat ostaa liian pieniä housuja. Housuilla pitää voida istuakin, varsinkin kun on kysymys mummoista, jotka istuvat suurimman osan aikaa. Minä ompelijan sen tiedän jos kuka. Käytinkin viime aikoihin asti työvatteena hametta, koska se ei kiristä istuessa nivusista. Nyt olen tehnyt itselleni työhousut kevyestä viskoosikankaasta. Niissä on leveät lahkeet ja lantiolla ylimääräistä ympärysmitassa n.7 cm. Nämä ovat tosi mukavat eikä kiristä mistään. Yläosana on sitten tosi väljä T-paita. Näillä pärjää helteelläkin.

 

 

 

13.07.2016

Tilaamossa on nyt tilattavissa harmaa T-paita, jossa on rintataskut ja hihansuut perhospuuvillaa. Pääntie on avarrettu. Käytän nykyään pelkästään T-paitoja työvaatteena ja kauppareissuilla. Taittelen hihat lyhemmiksi, avarran pääntien ja laitan paitoihin rintataskut. Kun vielä somistan taskut helmillä, etukappaleeseen tulee riittävästi painoa, jotta paita pysyy paikoillaan reippaassakin kävelyvauhdissa eikä keikkaa taakse. Käytän harmaata, kun siinä ei näy kovin muu töhry kuin ehkä öljytahrat, joita ompelutyön tuiskeessa saan vaatteisiin.Ja senkin takia, että haluan paidan olevan hulppean väljän, 3XL, joka koko harmaasta löytyy. Nää paidat tuntuu kestävän hyvin konepesua ja pysyvät kuosissaan.

 

 

 

23.06.2016

Pari lisäystä kesätarjouksiin: mustat viskoosipöksyt 10 e ja monivärinen taskuholkkimekko 23 e.

 

 

 

14.06.2016

Lisäsin tilaamoon uuden kansion: KESÄTARJOUKSET. Laitan sinne esille kesäisiä vaatteita, joita tarjoamme teille erityisen edullisilla hinnoilla. Lisään vaatteita sitä mukaa, kun saan malleja valmiiksi ja keksin kangasvarastosta sopivia kankaita tarjousvaatteisiin. Toistaiseksi siellä on nappitaskupaita 35 e ja pillipöksyt 10 e. TILAAMON KESÄTARJOUKSIIN

 

 

 

13.06.2016

Aloitin tänään urakan, jonka valmistuessa kaikki värit ja vaihtoehdot housuille sileästä polyesterikankaasta ovat tilaamossa valittavana. Nyt sieltä löytyvät taskuprässihousut. Värejä on kaikkiaan 17 kpl. BI-STRETCH-HOUSUT TILAAMOSSA

 

 

 

04.06.2016

Riittävän väljä puuvillainen T-paita on helllevaate parhaasta päästä pullukoille ja muillekin.

 

 

14.05.2016

Terve taas, pitkästä aikaa! Olen ommellut ahkerasti pari kuukautta ja ommellesani pyöritellyt ideoita. Tässä nyt yksi toteutus. Halkaistaan T-paita ja ommellaan paidan etuun 55-60 cm pitkä piilovetoketju. Nyt paita on helppo pukea päälle vaikka alakautta, jos kädet on jäykät ja on vaikea vetää vaate pään yli. Voit tilata vetoketjun kaikenvärisiin T-paitoihimme ja myös koristeltuihin paitoihin. Vetoketjun lisäys töineen maksaa 10 e. Perus T-paita vetoketjulla maksaa siis 18 e. Löydät paidat TILAAMOSTA. Mielestäni T-paidasta kannattaa tilatessa valita koko, jossa on vaikka reilustikin väljyysvaraa.

 

 

07.02.2016

Leikkaan joitakin kankaita loppuun puseroiksi , joiden hinta on 10e. Toimituskulu on joko 2,20 tai 4,40 riippuen puseron painosta. Lähetämme puserot vakumoituna kirjeissä tai muun tilauksen mukana postipaketissa. Löydät puserot TILAAMOSSA. Leikkelen niitä lisää, kun muut työt antaa myöden.

 

 

 

 13.01.2016

 Saimme heti vuoden alkuun käsiimme tuulahduksen menneiltä hyviltä ajoilta, erän hienoja kevyitä ruutuvillakankaita. Ne ovat sileäpintaisia rypistymättömän oloisia ja kestävät hyvin höyrysilitystä. Siksi uskallankin suositella vesipesua 30 asteessa. Niistä voisi tehdä kauluspuseroiden lisäksi pikkujakkuja ja väljiä jakkuja sekä housuja ja hameita. Ensimmäiseksi tein sinisen paitakauluspuseron, jonka löydät myös TILAAMOSTA.

 

 

03.01.2016

Järkyttävän korkeat postimaksut hiertävät mieltäni jatkuvasti. Pyrkimyksessä minimoida postikulut yhtenä apuvälineenä on eilen hankkimamme tyhjiöpakkauslaite. On vaikea saada pulleita ja ilmavia villasukkia ja kevyitä vaatteita pakattua kirjeen mittoihin ( 3x25x35 cm) ja postipaketti on aivan turhan kallis tapa lähettää. Vakumointilaite imaisee ilmat muovipussista ja allaolevissa kuvissa pakattu villasukka-  unisukkakirje on litteä kuin kuivalihaviipale ja pituus/leveys mahtuu postin rajoihin. Tämä oli ensimmäinen näin pakattu lähetys menossa asiakkaalle. Olisi kiva nähdä hänen reaktionsa vastaanottaessaan kirjeen. Se oli aika jännän tuntuinen. Odotan innolla, että joku tilaa 5xl T-paidan, se ei takuulla mahdu kirjeen mittoihin ilman vakumointia.

Kuvat alla: ennen vakumointia, vakumoinnin jälkeen ja kääräistynä muovilla kirjeeksi.

 

 

03.01.2016

Jouluaskartelun tuloksena syntyi muutama tilkkujakku. Ne ovat tarkasteltavissa varttu puodissa ja Jorman liikkuvassa kaupassa kunhan se lähtee liikkeelle tammikuun alkupuolella. Jakkujen hinta on 49 e.Kaikki nämä jakuntekeleet on pesty koneessa, ettei niistä lähtisi irtoväriä käytössä. Materiaalit avat puuvilla-elastaania.

 

No images found.

 

Ompelijan päiväkirjaan 2015 pääset TÄSTÄ

Uudenmaankatu 8-10  05800 HYVINKÄÄ

Linja-autoasema, ent. Matkahuolto

CINDY VAATTEET  myymälän aukiolo

ma-pe: 9-16.30 sekä la: 10-16

Cindy 040 542 84 83

Jorma 045 619  5488