OINAS 21.3 - 21.4

 Astrologinen vuosi alkaa oinaasta. Oinaat ovat itsevarmoja, haluavat  olla kaikessa parhaita ja usein ovatkin. Oinaat ovat kärsimättömiä ja  impulsiivisia ja pitkäjännitteisyyttä vaativat tehtävät saattavat tuottaa  suuriakin vaikeuksia.

 Oinas rakastuu helposti ja on uskollinen, mutta rakkaus saattaa  sammua nopeasti. Toisen osapuolen huomiominen voi olla vaikeaa oinaksen  itsekeskeisyyden takia. Oinas flirttailee mielellään ja tekee valloituksia.  Oinas on hyvin fyysinen ja rakastaa liikuntaa myös ammatiksi asti.  Muita sopivia ammatteja ovat esim. palomies ja poliisi. Itsenäinen oinas  sopii hyvin yrittäjäksi. Hän hakeutuu mielellään johtotehtäviin, mutta ei  onnistu aina huomioimaan toisia.

 

 

 

 

 

 

  HÄRKÄ 21.4. - 22.5.

 Eläinradan toinen merkki härkä on maanläheinen ja rauhallinen.  Rakkaudessa hän on romanttinen ja seksuaalinen mutta myös mustasukkainen ja  omistushaluinen. Härkä arvostaa tasaista perhe-elämää.

 Härkä lämpenee hitaasti, voi vaikuttaa jopa laiskalta mutta on  sinnikäs ja aikaansaapa. Härkä on mukavuudenhaluinen ja arvostaa kauneutta  ympärillään. Kauneudentajunsa takia hän sopiikin esim taitelijaksi tai  sisustajaksi. Härissä on paljon arkkitehteja. Myös rahaan liittyvät alat  voivat sopia hyvin. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 KAKSOSET 22.5. - 22.6.

 Eläinradan kolmanteen merkkiin kuuluu kaksijakoisuus: jotkut voivat  olla pintapuolisia ja vilkkaita ja toiset taas syvällisiä ja  pohdiskelevia. Kaksijakoisuus voi tulla esiin myös luonteessa ,jolloin  yleensä elämänhaluisella ja iloisella kaksosella voi olla taipumusta  synkistelyyn. Tyypillistä kaksoselle on vikkelä äly .Hän on hyvin  tiedonhaluinen ja voi lukea paljon.

 Kaksonen flirttailee mielellään ja varsinkin nuorempana voi vaihtaa  kumppania useasti. Jotkut ovat suorastaan sitoutumiskammoisia, mutta  rakastuessaan syvästi uskollisia.  Älykäs ja sosiaalisesti taitava kaksonen sopii esim. myynti- ja  asiakaspalvelualoille. Hyvän supliikinsa asioista kaksosia on paljon  toimittajina ja poliitikkoina, myös kirjailjoita on.

 

 

 

 

 

 

 

 RAPU 22.6. - 22.7.

 Herkkä, huolehtivainen, perhe-elämää arvostava rapu on eläinradan  neljäs merkki. Herkkyys saattaa ilmentyä myös siten, että rapu antaa  muiden ihmisten negatiivisten energioiden vaikuttaa itseensä ja vetäytyy  kuoreensa. Parhaimmillaan rapu on lämmin ja rakastava mutta voi olla myös  ailahtelevainen ja epäjohdonmukainen.

 Rapu rakastaa rakastumisen tunnetta ja on helposti tunteittensa  vietävissä; kumppanin luotettavuus on toissijaista. Rikolliset tai  päihderiippuvaiset saattavat vetää rapua puoleensa. Hyvässä suhteessa rapu  on hellä ja uskollinen.

 Kaikki ravut eivät ole pelkästään koti-ihmisiä vaan kiinnostusta  saattaa olla kiiinteistö-, ravintola- tai hotellialalle, myös yrittäjänä.  Ravuissa on myös filosofeja ja psykologeja sekä politiikkoja.

 

 

 


 LEIJONA 22.7. - 23.8  

 Eläinradan viides merkki on charmikas ja dramaattinen leijona.  Ihmissuhteissa leijona on huomionhakuinen ja rakkaudessa hän odottaa  palvontaa ja elämän täytyy pyöriä hänen ympärillään. Hän on kuitenkin  uskollinen ja edellyttää sitä myös kumppaniltaan. Ystäviään kohtaan leijona  on lojaali ja antelias.

 Leijonan itsekkyys voi olla silmiinpistävää mutta lapsia hän rakastaa  jopa ammatiksi asti. Leijonalla on luontaista auktoriiteettia ja hän  soveltuu hyvin kaikenlaisiin johtotehtäviin. Riskinottokykyisiä leijonia  näkee paljon liikemaailmassa. Luovuutensa takia leijona sopii myös  taiteellisille aloille, esim. muotisuunnittelijaksi. Olipa työ mitä  tahansa, leijonan taiteelisuus tulee esiin jossain muodossa, ainakin  harrastuksissa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NEITSYT 23.8. - 23.9.

 Eläinradan kuudes merkki neitsyt on analyyttinen ja tarkka, ahkera ja  huolellinen perfektionisti. Neitsyen herkkyys voi ilmentyä ujoutena tai  huonona kritiikinsietokykynä.

 Terveysasiat liittyvät neitsyeen monella tavalla. Hän voi pitää  korostetun hyvää huolta terveydestään ravitsemuksellisesti ja kuntoilemalla  tai olla addiktioihin taipuvainen ja polttaa itsensä loppuun jolloin  terveys romahtaa jo nuorena.

 Ihmissuhteissa neitsyt on valikoiva joten kumppanin löytyminen voi olla  vaikeaa. Jo syntyneen suhteen hän voi pilata ylikriittisyydellään.  Rakkaudessa hän on uskollinen.

 Ammatillisesti nousee esiin tarkkuutta vaativat alat, esim.  laboratorionhoitaja, ravitsemusterapeutti tai tietotekniikan ammattilainen.  Kirjoittaminen sopii neitsyelle.

 

 

 

 

VAAKA 23.9. - 23.10.

 Eläinradan seitsemäs merkki vaaka mielletään usein tasapainoiseksi, mikä  pitääkin toisten kohdalla paikkansa, mutta yhtä paljon löytyy heitä, jotka  joutuvat hakemaan tasapainoa koko elämänsä ajan. Vaaka on viehättävä ja  miellyttävä ihminen, joka rakastaa rauhaa ja harmoniaa. Hän on luontainen  diplomaatti ja erittäin oikeudentajuisena joutuu usein sovittelemaan  riitoja vaikka niitä inhoaakin.

 Vaaka on ehdottomasti parisuhdeihminen, mutta voi joskus käyttää  viehätysvoimaansa hyväkseen ja nauttia ihmissuhdepeleistä ja lennellä  kukasta kukkaan.Parhaillaan hän on romanttinen ja huomaavainen kumppani.

 Vaaán hyvät sosiaaliset taidot ja viehättävä käytös sopivat  asiakaspalvelu- ja PR-työhön sekä myyntityöhön. Myös diplomatia ja  oikeustiede ovat vaaán omaa aluetta. Vaaka pätee myös älyllisissä  ammateissa kuten tiedemiehenä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SKORPIONI 23.10. - 23.11

 Eläinradan kahdeksas merkki skorpioni on hyvin mustavalkoinen ihminen;  parhaimmillaan kypsä ja viisas, pahimmillaan syvästi kostonhaluinen ja  vihan riivaama. Skorpioni joutuu herkästi mukaan erilaisiin valtapeleihin  ja juonitteluihin ja hänen on vaikea luottaa toisiin ihmisiin.

 Ihmissuhteissaan skorponi on intohimoinen ja seksuaalinen. Hän tarvitsee  kumppaniltaan kaikupohjaa eikä mikään tylsä viehätä häntä.  Mustasukkaisuutta esiintyy.

 Ammatillisesti skorpioni viihtyy usein muiden karttamissa töissä, jotka  liittyvät esim. kuolemaan, rikoksiin ja katastrofeihin. Lääketiede ja  rahamaailma ovat skorpionin aluetta; myös armeija työllistää monia.

 

 

 

 

 

 

 

JOUSIMIES 23.11. - 23.12.

 Eläinradan yhdeksäs merkki on suorapuheinen ja ehdottomista  mielipiteistään tunnettu jousimies. Fanattisesti paasaavan jousimiehen  suorapuheisuus voi olla jopa loukkaavaa konflikteja aiheuttaen.

 Seikkailunhaluinen jousimies on jatkuvasti reissussa ja monet ovat  viehtyneet esim moottoriurheiluun tai uhkarohkeisiin tempauksiin.  Urheilullinen jousimies voi olla intohimoinen penkkiurheilija tai viihtyä  itsekin pelikentillä, erityisesti joukkueurheilijana.

 Herkästi ihastuvan jousimiehen parisuhteessa haastetta voi saada aikaan  menevyys ja vapaudenrakkaus. Kaikista merkeistä jousimies viihtyykin  sinkkuna parhaiten.

 Ammatillisesti opetus ja kulttuuri ovat jousimiehen aloja ja  yliopistomaailmassa hän on omimmillaaan. Eläinrakkaat jousimiehet voivat  löytää ammatin myös eläinten parista. Luovalle jousimiehelle sopii vaikka  muusikon, kirjailijan tai näyttelijän ammatti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAURIS 23.12. - 21.1.

 Eläinradan kymmenes merkki on vastuuntuntoinen ja ahkera kauris. Kauriin  suunnitelmallisuus on positiivinen asia vaikkapa pitkäjänteisissä  projekteissa mutta ihmissuhteissa tylsää. Analyyttista kaurista pidetään  usein hieman kylmäkiskoisena.

 Suhteissaan kauris etenee hitaasti, arvostaa luotettavuutta eikä kovin  herkästi ilmaise tuntojaan. Hän saattaa jopa turvautua  puolustusmekanismeihin ja olla patrneriaan kohtaan kriittinen ja ilkeä.  Kärsivällinen kumppani voi kuitenkin saada kauriista uskollisen ja lempeän  puolison.

 Ammatillisesti kauris menestyy hyvin liike- ja yritysmaailmassa. Hänessä on  johtaja-ainesta ja organisointikykyä ja hän on usein yhteisönsä  luottohenkilö. Hän viihtyy perinteisesti arvostetuissa ammateissa, esim.  insinööri, lakimies, tai lääkäri. Perhekeskeinen kauris voi viihtyä  lastenhoitoon liitttyvillä aloilla.

 

 

 

 

 

 

 

 VESIMIES 21.1. - 20.2.

 Eläinradan yhdestoista merkki on älykäs ja idealistinen vesimies. Hän voi  olla radikaali ja vallankumouksellinen pyrkiessään nopeisiin ratkaisuihin  toimissaan. Sosiaalisella vesimiehellä on paljon ystäviä ja parisuhde  jääkin tärkeysjärjestyksessä toiseksi. Hän haluaa tuntea itsensä vapaaksi  ja kahleettomaksi ja ottaa helposti etäisyyttä kumppaniinsa, jonka on syytä  olla avarakatseinen ja itsenäinen.

 Luonteessa voi olla kaksijakoisuutta ja vesimies saattaa uhattuna  ollessaan saada pelottaviakin raivokohtauksia vaikka on normaalisti  ystävällinen ja seurallinen.

 Ammatillisesti rationaalinen vesimies on tiedemiehen ja nörtin  prototyyppi. Humaanimpi tyyppi voi viihtyä sosiaalityön tai kulttuurin  parissa. Vesimies ei pidä byrokratiasta ja rutiineista ja voi vaihtaa  työpaikkaa tai -alaa usein. Tasa-arvoasiat ovat sydäntä lähellä ja  maailmanparantajankin vikaa vesimiehestä löytyy.

 

 

 

 

 

 

 

 

KALAT 20.2. - 21.3

 Eläinradan kahdestoista merkki on tunteellinenja intuitiivinen kalat. Herkkyytensä takia hän välttelee konflikteja, mutta  ollessaan sen kanssa sinut, se muodostaa voimavaran hyvien ratkaisujen  tekemiseen. Kaloilla on hyvä mielikuvitus ja taipumus vaipua haaveisiin.  Todellisuudenpakoisena kaloilla on taipumus addiktioihin ja  vastoinkäymisten sattuessa kalat masentuu herkästi.

 Ihmissuhteissaan kalat on lempeä, mutta tuntiessaan empaattisuutta  vahingllisiakin ihmisiä kohtaan hän alkaa voida huonosti. Hänellä on  taipumusta myös läheisriippuvuuteen. Parhaimmillaan hän on ihmisuhteissaan  huomaavainen ja luotettava ja rakkaudessaan intohimoinen.

 Vesi on elementtinä kaloille tärkeä ja hän voi asua veden äärellä, viettää  vesillä vapaa-aikaansa tai viihtyä jopa ammatikseen merimiehenä tai  kalastajana. Hoiva-ala sopii hyvin, esim. lääkäri, sairaanhoitaja,  terapeutti. Luovat tyypit voivat olla kirjailijoita, näyttelijöitä tai  muusikoita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sotarovastintie 8  00370 HELSINKI

 (Mäkkylässä Espoossa) 

Varttu Puoti aukiolo

pe: 12-18 sekä la: 10-16

040 542 84 83
09   512 26 82